Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NJEGOVA VERZIJA

Nogometaš prepisao sve što ima na suprugu... Ona zatražila razvod i sve mu uzela!

Twitter
19.11.2021.
u 09:00

- Ma kakvo bogatstvo? Kakva četiri automobila? Imao je jedan golf i prodao ga je jer nije imao novca.

Reprezentativac Zimbabvea Tendai Ndoro (36) vjerovao je u ljubav, ali umjesto da mu bude sve, postala mu je ništa - doslovno. Jer, sve što je zaradio u karijeri, prepisao je na suprugu Thando Maseko i čim se to dogodilo, zatražila je razvod i ostao je bez ičega.

Obogatio se nakon transfera vrijednog 500.000 eura u saudijski Al-Faisaly Harmah prije četiri godine, gdje je proveo tek nekoliko mjeseci i potom se vratio natrag u južnoafrički nogomet, ali umjesto u Orlando Pirates, postao je član Ajax Cape Towna. Posljednje je zaigrao u Highland Park, također južnoafričkom klubu.

Supruga, inače bivši model, uzela mu je novac, nekretnine, automobile... a on je proglasio bankrot te jedva preživljava. Barem tako tvrdi. Ipak, čini se da je sve prepisao na nju kako bi "izgladio" situaciju nastalu nakon opetovanih prijava za obiteljsko nasilje.

- Policija je rekla da zbog dvoje male djece više ne možemo živjeti u istoj kući, da jedno od nas mora otići. I on je izabrao otići, nikad ga nisam izbacila - kazala je medijima Maseko te naglasila da su se razdvojili još 2018.

Posvjedočila je i se njemu svidjelo živjeti sam, a njoj prepustiti svu odgovornost za djecu. Ujedno, rekla je i da nikakvog novca nije bilo u vrijeme dok su bili skupa.

- Ma kakvo bogatstvo? Kakva četiri automobila? Imao je jedan golf i prodao ga je jer nije imao novca.

A to što je prepisao sve na nju?

- Jednostavno, da mu to ne oduzmu zbog dugova - verzija je njegove bivše supruge.

Komentara 2

DU
Deleted user
10:36 19.11.2021.

Pametnjakoviću. :D

Avatar Primarius
Primarius
10:06 19.11.2021.

Što je to naiva? e sad je naučio ...na teži način

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije